Business Support

Business Support heeft maar een doel namelijk ondernemers beter laten ondernemen. Wij helpen jou graag bij al jouw ondernemersvragen.

Door MKB's word ik gevraagd om verdienmodellen te herschrijven voor hun onderneming. Dit kan zijn bijvoorbeeld om kosten-verkoopprijs te analyseren, herberekening salaris van de ondernemer, uurtarieven berekenen, nieuwe niches opstarten, ... Maar ook bijvoorbeeld om nieuwe algemene voorwaarden op te stellen.


Inspiratiegesprek 

1-op-1

Ik bekijk je socialmediakanalen en schrijf alle vragen die ik heb op zodat ik deze tijdens ons eerste gesprek kan adviseren. Tijdens het gesprek gaan we to-the-point werken aan jou en jouw plannen. 

Ik ben een soort lopende ideeƫnmachine: ik vind niets leuker dan nieuwe verdienmodellen bedenken of meedenken met businessplannen. Omdat ik onmogelijk alles zelf kan uitvoeren, heb ik er superveel plezier in om anderen te zien groeien.

Kosten: 199 euro per gesprek van 1,5 uur exclusief btw. 

Is dit wat je zoekt? Leuk! Bel mij op zodat we een afspraak kunnen inplannen. 

BedrijfsanalyseHeb jij moeite met de vinger op de zere plek te leggen en gaan er maandelijks zoveel kosten uit dat jouw omzet niet snel genoeg stijgt? 

Laat mij naar jouw inkomsten-uitgaven-stroom kijken zodat jij daadwerkelijk veranderingen kan doorvoeren in jouw bedrijf.

We gaan samenzitten samen met jouw boekhouding en maken concrete plannen.

Kosten: 249 euro per gesprek van 2 uur exclusief btw.

Is dit wat je zoekt? Leuk! Bel mij op zodat we een afspraak kunnen inplannen. 

Reviews

Vincent Van de Weerdt


Van de Weerdt houtbewerking is een bedrijf dat zich specialiseert in alles dat ook maar iets met hout te maken heeft.

www.vandeweerdthoutbewerking.nl

Onze klanten

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Ons project

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en ideeƫn uitwerk.